De All inclusive vakanties in Turkije waren een tijdje helemaal in tot de staatgreep in 2017. Het land en haar imago hebben daardoor een flinke optater gehad. Zonde eigenlijk, want het is zo’n prachtig land. Het heeft ontzettend veel te bieden. Niet alleen lekker weer maar ook cultuur en prachtige natuur. Daarnaast zijn de resort altijd uitstekend geweest en is zo’n vakantie ideaal om te genieten van een weekje welverdiende rust en luxe. Daarom geven we je een paar redenen waarom een all inclusive Turkije nog steeds een goed idee is.

De resorts zijn nog steeds uitstekend

De kwalitatief van de resorts is ook in de laatste jaar er zeker op vooruit gegaan. Turkse mensen zijn ontzettend hardwerkende mensen en hebben het concept uitgevonden. Ontspanning, vermaak, rust, luxe, goede voorzieningen en fijne kamers. Deze mensen weten wel hoe ze hun gasten blij kunnen maken.

Hardwerkende mensen

De Turkse mensen werken ontzettend hard voor hun geld. Niet alleen de mensen in de resorts maar ook daarbuiten. Van iedere trip proberen ze iets moois te maken en zelfs van de markt maken ze een ervaring die je niet snel zult vergeten. Ook al moet je hier en daar misschien een beetje afdingen, ze bedoelen er het beste mee

Altijd lekker weer

Omdat Turkije een stuk dichter bij de evenaar ligt is het daar eigenlijk altijd heerlijk weer. Van 40 graden in de zomer tot ruim 20 graden in het voor- en najaar. Een ideale plek dus voor als je niks liever doet dan de hele dag een beetje bakken. Daarnaast ligt het overgrote gedeelte van de resort aan de kust waardoor er altijd een fijn windje staat waardoor het ook in 40 graden prima uit te houden is.

Het is spotgoedkoop

Doordat het land en het toerisme in Turkije een flinke optater hebben gehad zijn de vakantie naar dit land spotgoedkoop. Voor 300 euro heb je al een retourtje en verblijf in een prima resort. Waarom honderden euro’s meer uitgeven als je ook voor een prima prijsje vakantie kunt vieren. Daarnaast kun je ook op de markt heel goedkoop producten kopen. Veel van de producten, zoals de kleding, is vaak wel namaak maar soms geen eens van echt te onderscheiden. Dus zit je helaas niet zo ruim in je budget dan is een namaaktas van Chanel voor 10 euro net zo leuk als een echte Chaneltas voor 1.000 euro. Niemand zit het verschil.

Heb je nog meer goede redenen waarom een all inclusive in Turkije nog steeds een goed idee is? We horen het graag van je!