Het is geweldig om te genieten van een paar dagen het huis uit. Door er even tussenuit te gaan kan je andere plekken ontdekken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een nieuwe stad te bezoeken. Door dat te doen is het mogelijk om op nieuwe plekken te komen waar genoeg te doen is. In Nederland zijn er al veel steden die absoluut een bezoekje waard zijn, maar ook in onze buurlanden is het goed mogelijk om de steden te bezoeken. Op deze manier heb je erg veel opties om te kunnen genieten van een stedentrip. Tijdens een stedentrip kan je een gehele stad verkennen, een beetje cultuur opsnuiven bij deze plekken en ook kan je altijd wel ergens uit eten gaan. Zo zijn er genoeg dingen te doen tijdens een stedentrip naar een geweldige stad. 

 

Antwerpen 

Wanneer het gaat over geweldige steden bij onze buurlanden is Antwerpen zeker een optie die je niet mag overslaan. Door te kiezen voor de stad Antwerpen geef je jezelf meteen een flinke lijst met wat je allemaal kan gaan doen. Antwerpen heeft als stad dan ook veel te bieden, waardoor er voor iedereen iets wils is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om flink te gaan shoppen in Antwerpen bij de vele verschillende winkels die hier aanwezig zijn. Daarnaast moet je natuurlijk een paar van de Belgische biertjes drinken wanneer er een Belgische stad bezocht wordt. Er zijn dan ook genoeg barren, cafés en restaurants waar dat gedaan kan worden. Ook is er genoeg te zien aan cultuur in Antwerpen. Er zijn veel verschillende musea en andere bezienswaardigheden. Zo is de Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal absoluut een bezoekje waard. Als je van kunst houdt is het ook aan te raden om het Rubenshuis te bezoeken. 

 

Overnachten 

Uiteraard zal er ook geslapen moeten worden in deze prachtige stad. Als Nederlander is het mogelijk om heen en weer te rijden naar deze stad, maar dan zal je aan het einde van de rit echt helemaal gesloopt zijn. Het zal dan ook een stuk comfortabeler zijn om te kiezen voor een hotel Antwerpen centrum in de stad. Gelukkig heeft Antwerpen veel verschillende hotels, waardoor er altijd een optie zal zijn voor jou. Uiteraard is niet elk hotel hetzelfde, maar voor veel hotels is het mogelijk om te kiezen voor jouw eigen voorkeuren. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een hotel waar een ontbijt bij inbegrepen zit. Op die manier zal je met een volle maag de dag kunnen beginnen.