Het klinkt misschien erg gek, maar aan de andere kant kunnen we er maar beter op tijd mee beginnen. De eerste zomercollecties liggen alweer in de kledingwinkels en zijn online te verkrijgen, wat betekent dat ook badmode weer in te slaan is! Waar we nu nog in de vele storm- en regenbuien zitten, beginnen we langzamerhand toe te leven naar warmere dagen en wellicht wel een vakantie. Zo zijn er verschillende soorten badmode die je hier voor kunt gebruiken en is het goed om te weten dat je hier nu al aankopen voor kunt doen. Bovendien zul je altijd badmode nodig hebben wanneer je bijvoorbeeld gaat zwemmen in het zwembad. Maar uit wat voor soort badmode kun je tegenwoordig allemaal kiezen?

Verschillende soorten badmode

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten badmode te vinden in diverse kleuren, soorten en maten. Het grootste onderscheid is het verschil tussen bikini’s en badpakken, maar ook hier zitten nog weer verschillen in. Zo zijn er bikini’s die je vast dient te maken met touwtjes, knoopjes, maar zijn er ook bikini’s te verkrijgen die hetzelfde te dragen zijn als een t-shirt bh. Bovendien zijn er ook strapless bikini’s te verkrijgen. Dit zijn bikini’s die niet over bandjes beschikken, wat voor sommige vrouwen een enorm voordeel kan geven. Zo zullen de bandjes niet over de schouder schieten en zie je geen strepen door het zonnen!

Waar kies jij voor, een bikini of een badpak?

Wanneer je van plan bent om badmode aan te schaffen, zijn er diverse keuzes die je kunt maken. Een van de grootste verschillen die er zijn is de keuze tussen een bikini of badpak. Met een badpak beschik je over een geheel pak dat je buik zal beschermen en ondersteuning geeft. Een bikini draag je eerder als het warm is en ook nog iets van de zon mee zou willen pakken. Dit komt doordat je met een badpak geen bruine buik zou kunnen krijgen, terwijl dit natuurlijk wel zo is met een bikini!

Koop nu, draag later!

Het is verstandig om nu alvast te bepalen wat je graag wilt hebben voor eventueel in de zomer. Wanneer nu de collecties uitkomen, ben je in ieder geval verzekerd van jouw gewenste artikelen wanneer je deze direct aanschaft. Zo zijn er namelijk nog erg weinig mensen bezig met het kopen van badmode, terwijl badmode in het zomerseizoen bijna overal uitverkocht zal zijn. De tip is dan ook om goed te oriënteren wat er beschikbaar is en je in de zomer zou willen dragen, om het vervolgens nu alvast aan te schaffen.