Vandaag ga ik gezellig samen met mijn moeder naar Den Haag. Wij gaan hier genieten van het zonnetje en heerlijk shoppen. Een beetje quality time kan geen kwaad.

Op naar Den Haag

Wij gaan met de trein naar Den Haag, omdat het parkeren altijd zo lastig is in een drukke stad. Wij rijden ook niet de kleinste auto namelijk en ik ben in het bezit van een studentenOV.

Op station Rotterdam centraal aangekomen wachten wij op onze trein richting Den Haag. Er staat dat het nog 10 minuten duurt. Mijn moeder en ik besluiten om nog een koffie te halen bij Starbucks. Er staat een lange rij en het zal spannend worden. Toch besluiten wij een koffie te halen. De tijd tikt langzaam door en ik zie de wijzer langzaam naar tien over 12 gaan. Bij het afrekenen vertel ik mijn moeder dat wij nog twee minuten hebben voordat de trein vertrekt. We hebben de koffie en zetten hem op sprinten.

We hebben het net niet gehaald. De deuren gingen net voor ons dicht. Gelukkig kwam de volgende trein 10 minuten later. Dit mag niet zo’n dag worden dat alles misgaat.

Eenmaal aangekomen in Den Haag was het nog maar een klein stukje lopen naar het centrum. Erg handig die treinen. Je hoeft in ieder geval geen parkeerplek te zoeken.

Vervelend nieuws

Wij lopen de stad in en zien al super veel leuke winkeltjes. Wij lopen van winkel naar winkel en wij zijn druk kleren aan het passen tot ik plotseling een harde klap hoor. Ik stond even stil en bedacht wat het kon zijn. Toen realiseerde ik mij dat mijn telefoon op de grond was gevallen. Hij lag met zijn scherm naar beneden. Dit was het moment dat ik hem ging oppakken en ging kijken of de telefoon nog heel was.

Auch. De telefoon is in 1000 stukjes gebarsten. Er zal een heel nieuw glas op moeten. Vlug zoek ik een reparatie winkel midden in het centrum. Ik zie er een en ik loop naar binnen. Ik liet mijn telefoon zien en vroeg: ‘doet u ook aan iPhone reparatie?’ waarop de meneer antwoordde: ‘Ja zeker. Hij is om 17:00 gereed.’

Dit kwam super goed uit. Mijn moeder en ik lieten mijn telefoon achter en gingen verder genieten van onze shop dag, zonder telefoon.
Nadat wij aardig geslaagd waren, was het tijd om mijn iPhone weer op te halen. Hij zag er weer uit als nieuw.

Zo gingen wij met 20 tassen en een gerepareerde telefoon weer terug naar Rotterdam. Eind goed al goed.